OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Altijd lekker vers drinkwater beschikbaar

Wilt u vanaf nu meer water te drinken? Dan is een waterkoeler kopen ideaal. Het is een aantrekkelijke, leuke en praktische manier om ervoor te zorgen dat u en de mensen in uw kantoor, school… altijd vers, koel water bij de hand hebben. De drinkwaterfonteinen zijn aangesloten op de waterleiding en zijn voorzien van een filter die ongewenste smaken en geuren verwijdert. Dit is niet alleen gezond, het bespaart ook tijd, geld en ruimte. U hoeft geen flessenwater meer te bestellen, te vervoeren en op te slaan.

Waterfonteinen op school

Als school geeft u natuurlijk graag het goede voorbeeld aan de leerlingen. Dit omvat ook een gezonde en duurzame levensstijl. Een waterkoeler bestellen voor de eetruimte, het lerarenlokaal …stimuleert de studenten en docenten om water te drinken in plaats van suikerhoudende dranken. Bovendien helpt de aanwezigheid van een drinkwaterfontein de afvalberg te verminderen: u werkt aan het ecologische imago van uw school. En niet in de laatste plaats verhoogt een drinkwaterkoeler ook het comfort van leerlingen en docenten, omdat ze niet meer altijd met zware flessen hoeven rond te hangen, omdat ze direct uit de waterkoeler drinken. En natuurlijk kunnen ze ook een herbruikbare fles gebruiken.

Waterkoelers op kantoor

Een waterkoeler tafelmodel is ook een aanwinst voor een bedrijf. Met een waterkoeler aan de receptie, in de gang of in de eetzaal kunnen medewerkers en klanten op elk moment een glas vers water drinken. Een waterkoeler kopen betekent dat u zorgt voor de gezondheid van uw medewerkers en dat ze met een heldere geest kunnen werken.

Klanten voelen zich welkom. U vermindert ook uw ecologische voetafdruk door geen flessenwater meer te kopen en overschotten weg te gooien. Een waterkoeler tafelmodel is dus zeker een toegevoegde waarde voor het imago van uw bedrijf! Een waterkoeler bestellen betekent dat u kunt kiezen uit een breed scala aan mogelijkheden. Kies voor een waterkoeler die aangepast is aan uw specifieke wensen.

https://sprankle.info/nl