OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Brain-Fit

Een fit brein is nodig om goed te kunnen functioneren. Als er sprake is van instabiliteit in uw hersenen, kan dat veel problemen met zich meebrengen. Dit ervaart u dan op zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel vlak. Brain-Fit kan helpen uw brein weer optimaal te laten functioneren door de toepassing van neurofeedback.

Werking van het lichaam

Ons lichaam wordt aangestuurd door de hersenen, het brein. Om het lichaam goed aan te kunnen sturen, is het noodzakelijk dat het brein optimaal kan werken. Er kan echter sprake zijn van een verstoring in de hersenen. Door neurofeedback in Amsterdam toe te passen, wordt de ontstane instabiliteit opgespoord. De neurofeedback geeft dit door aan het brein, door een kortdurende onderbreking in geluid. Deze onderbreking maakt het brein paraat, waardoor er bewustwording ontstaat. De activiteit, waar de hersenen op het moment voor de onderbreking mee bezig waren, kan daardoor weer worden opgepakt. Dit proces wordt steeds herhaald, tot het moment, waarop de hersenen zichzelf weer volledig hebben gecorrigeerd. De werking van deze methode zult u direct vernemen. Na dit proces verneemt u, dat de stress is afgenomen. Uw focus neemt toe en uw angst zal zijn afgenomen. Dit alles heeft ook tot resultaat, dat uw slaappatroon zal verbeteren.

Neurofeedback in Amsterdam

​Brain-Fit heeft zich inmiddels echt bewezen. De betrokken medewerkers hebben al veel cliënten naar volle tevredenheid kunnen helpen door de toepassing van neurofeedback. Neurofeedback Amsterdam heeft twee vestigingen waar u terecht kunt. Hun dienstverlening gaat zelfs zo ver, dat ze u halen en brengen van en naar het station, als u voor een bezoek aan de vestiging in Hillegom met de trein komt.

U kunt via de website eenvoudig contact met ze opnemen, door een contactformulier in te vullen. Uiteraard is bellen ook een mogelijkheid.

https://www.brain-fit.nl/