Obs-beukenlaan

Dakkoepel kopen

Ook voor je woning kun je nu goedkoop een dakkoepel laten bouwen en installeren. Hiervoor kun je aankloppen bij verschillende bouwbedrijven in Nederland dat zich specialiseren in bouwwerken zoals de dakkoepel.

Hoe pak je het aan?

Als je een dakkoepel wil laten bouwen moet je een aantal stappen doorlopen en dit begint met de aanvraag van een offerte. Je kunt gewoon online een offerte aanvragen en afspraak maken met een aannemer. Als je dit eenmaal gedaan hebt komt de aannemer langs om te kijken of het plaatsen van een dakkoepel wel mogelijk is. Het is namelijk niet mogelijk om bij iedere woning een dakkoepel te bouwen en dit komt door het dak. De aannemer zal daarom kijken of het dak aangepast kan worden en of het wel veilig is.

Als de aannemer ziet dat het mogelijk is kunnen jullie de opties bespreken want er zijn veel verschillende soorten dakkoepels. Aan de hand van de opties en de keuzes die je maakt wordt een offerte gemaakt voor het bouwen van de dakkoepel. Vaak kan het werk al snel beginnen nadat je akkoord bent gegaan met de offerte. Het duurt dan een week of twee om de dakkoepel te bouwen en te plaatsen.

lichtkoepeltje.nl/

luminusdak.nl/

bouw-handel.nl/