OBS Beukenlaan
Image default
Onderwijs

De leukste schooltassen voor meiden (en dames!)

Het schooljaar is weer een tijdje begonnen en als scholiere ben je waarschijnlijk onlosmakelijk verbonden geworden met je schooltas. Je moet immers iedere dag je schoolboeken, schriften, etui en lunch meenemen. Maar misschien vind je op sommige dagen school niet altijd even leuk. Daarom is het belangrijk om een mooie schooltas te hebben, zodat het je schooldag op zulke momenten net wat leuker wordt!

Hippe schooltassen voor meiden

Je zou natuurlijk een normale rugzak (van Herschel, Eastpak of Fjällräven bijvoorbeeld) kunnen dragen zoals bijna alle andere scholieren en daar is verder niets mis mee. Maar als je er hip uit wilt zien, dan heb je ook heel veel andere keuze. Neem bijvoorbeeld een shopper: dit type tas is erg geschikt om naar school te dragen want het is lekker groot en er passen veel boeken in. Een schoudertas in een fel kleurtje zoals rood, geel of blauw kan natuurlijk ook superleuk zijn, want hierdoor ben je meteen uit duizenden te herkennen en val je dus lekker op in de schoolgangen.

Schooltassen niet alleen voor school

Tassen (en dus ook dames schooltassen) zijn niet altijd even goedkoop, dus let bij het kopen wel een beetje op de kwaliteit. Je wilt namelijk niet dat de tas kapot gaat doordat je hem volstopt met zware boeken en hem elke dag gebruikt. Kijk dus even naar het materiaal of het wel stevig genoeg is. Leer is vaak erg geschikt om intensief te gebruiken, want leer is meestal erg stevig en slijtvast. Een bijkomend voordeel is dat de meeste leren tassen vaak zo lang meegaan en tijdloos qua ontwerp zijn, dat je hem ook na je schoolcarrière kunt gebruiken. Zo is de meiden schooltas er niet alleen voor meiden, maar ook voor dames!

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/damestassen/schooltassen-dames/