OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Drie kinderopvang locaties in Zwolle

Kinderopvang De 7 Dwergen heeft drie kdv locaties in Zwolle. Te weten in: Zwolle Zuid, Holtenbroek en Stadshagen. Stuk voor stuk goede en fijne kinderdagverblijven voor kinderen. Het is een vertrouwde en veilige omgeving voor kinderen. Ieder kind voelt zich snel thuis en op zijn of haar gemak op de kinderopvang in Zwolle.

Kinderopvang in Zwolle | De 7 Dwergen

  • Ruime opvangtijden: van 06.30 uur tot 19.00 uur
  • Flexibele kinderopvang in Zwolle: geef uw werkrooster door wanneer het u uitkomt
  • Laagste uurtarief, ook voor flexcontracten
  • 4 ogen principe
  • Volop parkeerplaatsen direct voor de deur
  • Gegarandeerde veiligheid: videobewaking en beveiligde toegangsdeur
  • Riante groepsruimten en een grote tuin met uitdagende speeltoestellen voor de kinderen
  • Maatwerk voor uw kind

Hieronder volgt enkele aanbevelingen van ouders op de diverse kinderopvanglocaties in Zwolle.

Kinderopvang in Stadshagen

Ik ben ontzettend tevreden over kinderopvang De 7 Dwergen. Mijn 3-jarige peuter heeft het heel erg naar haar zin op de kinderopvang in Stadshagen. Ze kan heerlijk spelen met leeftijdsgenootjes in de speelhoekjes. Ook de speeltoestellen in de tuin zijn favoriet. Als alleenstaande moeder is het moeilijk om alle ballen in de lucht te houden. Ik heb een hectische baan in de zorg en werk op onregelmatige tijden. Daarom ben ik zó blij met de flexibiliteit en ruime opvangtijden van kinderdagverblijf De 7 Dwergen.

Kinderopvang in Zwolle-Zuid

Wat wij zo fijn vinden aan De 7 Dwergen is dat de medewerkers werken met een vast dagschema. Zo krijgt ons kind ritme mee, net zoals thuis. Daarnaast eet hij genoeg fruit en groente, gezond eten is immers heel belangrijk voor kinderen. Wij raden de kinderopvang in Zwolle-Zuid zeker aan!

Kinderopvang in Holtenbroek

Als ouders willen we graag dat ons kind al vroeg op spelenderwijze de wereld verkent. Dat kan bij kinderdagverblijf De 7 Dwergen in Holtenbroek. De pedagogisch medewerkers bieden voor- en vroegschoolse activiteiten aan. Zodoende zorgen ze voor een goede aansluiting op het basisonderwijs. Ons kind krijgt veel persoonlijke aandacht van de medewerkers. Daar zijn we heel dankbaar voor.

Kinderopvang aan de Sterrenkroos

Ik wilde een kinderopvang voor mijn baby en peuter waar de medewerkers het niet erg zouden vinden als ik last minute extra opvang nodig heb. Gelukkig is extra opvang altijd mogelijk, weliswaar tegen een iets hoger uurtarief. Ook ruilen is geen enkel probleem. De 7 Dwergen is een superfijne kinderopvang aan de Sterrenkroos in Zwolle!

Kinderopvang aan de Zwaardvegerstraat

De kinderopvang aan de Zwaardvegerstraat in Zwolle is zeer goed bereikbaar. Mijn partner of ik kunnen onze auto gewoon parkeren voor de deur. Daarnaast vinden wij de veiligheid erg belangrijk. Daar heeft De 7 Dwergen veel aandacht aan besteedt en daar zijn we zeer tevreden over.

https://www.de-7-dwergen.nl/