OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Huis verkopen met behulp van een makelaar in Apeldoorn

We zaten al een tijdje te denken aan ons huis verkopen in Apeldoorn. Er zijn tegenwoordig een hoop websites waarop u uw huis zelf kunt verkopen voor een paar honderd euro. Vrienden van ons hebben dat gedaan. Maar wij hebben het door 6 kinderen en 2 fulltime banen echt ontzettend druk. We hebben echt geen tijd om zelf de onderhandelingen te doen en meerdere keren per week mensen rond te leiden door ons huis.

Daarom besloten we in zee te gaan met een makelaar in Apeldoorn die ons allerlei werkzaamheden uit handen heeft genomen. Dankzij deze professional was het huis in een mum van tijd verkocht. Eerst vertellen we wat meer over de makelaar, daarna gaan we verder in op hoe het verkoopproces verliep.

Ervaren makelaar

Deze makelaar in Apeldoorn heeft jarenlange ervaring in het vak, waardoor ze iedere dag het verschil maken middels hun eigenzinnige aanpak en aanstekelijke enthousiasme. Wij hebben ook echt gemerkt dat de makelaars ontzettend enthousiast zijn en de klanten maar al te graag verder helpen.

Zo vertelde een van hen ons dat geen opdrachtgever hetzelfde is, waardoor ze altijd voor een hele persoonlijke aanpak kiezen. Het doel? Het beoogde resultaat voor de klanten behalen. Het persoonlijke doel va ons als klant is zeker bereikt. Daar gaan we nu verder op in!

Snel huis verkopen in Apeldoorn

We wilden snel ons huis verkopen in Apeldoorn, want ons nieuwe huis was al in aanbouw. Het was dus van groot belang dat er snel gehandeld werd! Dat is dan ook zeker gelukt. De volgende dag stond er al een fotograaf en videograaf op de stoep. De waarde van het huis was vooral al gratis bepaald, waardoor het allemaal heel erg snel ging. Wij hadden geen omkijken meer naar de bezichtigingen en ook tijdens de onderhandelingen werden we op vakkundige wijze bijgestaan. Echt, petje af hoor!

https://www.goos.nl/