OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Verstuurt u veel pakketten?

Het verwerken van grote hoeveelheden goederen of producten kan een uitdaging zijn, vooral als ze moeten worden verpakt voor ze bezorgd worden. Er zijn in principe een aantal oplossingen die u kunt gebruiken, maar het beste is het gebruik van een omsnoeringssysteem. U zult zien dat het werk sneller gaat dan ooit met hoge prestaties en een veel veiligere levering. Onze omsnoeringsmachine kunnen grote producten omsnoeren en bundelen. Het is geschikt voor elke specifieke behoefte en heeft verschillende opties, van handmatig omsnoeren tot volledig automatische omsnoeringsmachines en handmachines voor mini-formaat. We hebben alle soorten omsnoeringsmachines met hoge snelheid voor uw omsnoeringsvereisten.

Verhoog uw productiviteit

De omsnoeringsapparatuur kan uw productiviteit aanzienlijk verhogen met een geavanceerde spansysteem en maakt uw omsnoeringswerk gemakkelijker met buitengewone concurrentievoordelen. Als u veel pakketten moet verzenden door het hele land of naar het buitenland, bekijk dan enkele van de uitstekende en gespecialiseerde hoogwaardige omsnoeringsmachines. De meeste van deze machines kunnen handmatig of automatisch worden bediend. Ze zijn geschikt voor een groot aantal productformaten, waardoor het omsnoeringsbeveiligingsproces effectief uw productiesnelheid maximaliseert, met de maximale benodigde capaciteitscyclus. U kunt kiezen uit een breed scala van omsnoeringssystemen, zoals polypropyleenriemen, en verschillende omsnoeringsbreedtes, die zowel handmatige als automatische omsnoeringsseries kunnen zijn. Ze zijn met name geschikt voor toepassing op golfkarton, drukkerijen en de algemene industrie voor pakketten met hoge wrijving, zoals piepschuimdozen of hoogspanningsbundels. Het is tevens de perfecte match voor algemeen industrieel gebruik.

Welk omsnoeringssysteem past bij u?

Wij bieden u een hoogwaardige halfautomatische omsnoeringsmachine met onder warmte verzegelde elementen voor maximale sealefficiëntie. Met verschillende waardevolle optionele functies, waaronder automatisch laden in het invoer- en intreksysteem, een lusuitwerper en een detectie-apparaat voor korte invoer. Tel deze extra opties op bij de omsnoeringsprestaties en de gebruiksvriendelijke kenmerken en kijk of het aan uw wensen voldoet. We hebben de meest betrouwbare en robuuste omsnoeringsapparatuur, een prachtige en opvallende verpakkingsmachine voor uw dagelijkse werkzaamheden.

U kunt kiezen uit ons uitgebreide assortiment omsnoeringsmachines voor half- of volautomatische omsnoeringsmachines. Ze bestaan uit verschillende maten en breedtes van 5 mm tot 12 mm. Die machinale omsnoering kan soepel zijn en is aanpasbaar aan een verscheidenheid aan verpakkingsvormen en gereedschappen. Het vereist geen afdichtingen, omdat de omsnoering door wrijving gelast is. Het gebruik van deze verpakkingsbewerkingen kan aanzienlijk worden verbeterd door toevoeging van een volledig of halfautomatische omsnoeringsmachine. U kunt ook kiezen uit halfautomatische omsnoeringsmachines die betrouwbaar, robuust en economisch zijn. Ze bieden een snelle en efficiënte methode voor het omsnoeren van enkele of meerdere items. Voor grotere verpakkingswerkzaamheden kunnen volautomatische machines met één druk op de knop worden vastgemaakt.

Omsnoeringsgereedschappen

Alle omsnoeringssystemen zijn volledig goedgekeurd en we bieden service van ons team van opgeleide ingenieurs die u kunnen helpen om de juiste machine voor uw bedrijf en verpakkingssysteem te kiezen die lang meegaat. Naast de machines hebben we omsnoeringsgereedschap. Omsnoeringsbanden van polypropyleen alsook polyester kunnen worden gebruikt in combinatie met een verscheidenheid aan omsnoeringsgereedschappen. Ons voorraadassortiment biedt voor elke toepassing de oplossing. Deze omvatten spanners en combinatie-omsnoeringsinstrumenten. Ze zijn ideaal voor omsnoeringsapparaten voor zwaardere toepassingen, ontworpen voor snelle, moeiteloze, meervoudige omsnoeringsoperaties voor metaal of plastic. Bovendien gebruiken de meeste van onze verpakkingsmachines standaard omsnoeringsaccessoires, bijvoorbeeld plastic en kartonnen randbeschermers om schade aan het vastgebonden artikel en het gebruiksgemak te voorkomen. Een groot assortiment omsnoeringsaccessoires – afdichtingen (halfopen en gekarteld) en gespen – zijn beschikbaar om alle breedtes van polypropyleen en polyester omsnoeringen vast te zetten.

https://www.idepack.nl