OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Juridisch incassobureau voor incasso in Nijmegen

Incasso in Nijmegen innen bij juridisch incassobureau

Heb je een incasso in Nijmegen die maar niet betaald wordt door de debiteur? Dan kan ik je zeker een juridisch incassobureau zoals Onyx Advocaten aanraden. Het voordeel van een juridisch incassobureau, is dat er een advocaat aan jouw incasso werkt. Tevens krijg jij ook goed juridisch advies, waardoor ongefundeerde argumenten gelijk verworpen kunnen worden. Niet betalende debiteuren kunnen een gevaar voor jouw onderneming vormen. De liquiditeit vermindert namelijk. Daarom raad ik het je zeker aan om jouw incasso over te dragen aan Onyx Advocaten over te dragen.

Waarom een advocaat in plaats van deurwaarder?

Misschien heb je er nog nooit over nagedacht, maar ook advocaten kunnen incasso procedures uitvoeren. Zij hebben zelfs meer bevoegdheden dan deurwaarders. Op deze manier onderscheidt Onyx Advocaten zich bijvoorbeeld van gewone incassobureaus. Ze hebben extra drukmiddelen waarmee ze het doel kunnen behalen: het incasseren van jouw openstaande factuur. Als advocaat zijnde kunnen ze namelijk conservatoir beslag leggen, al voordat er vonnis is gewezen. Daarnaast kunnen ze ook het faillissement van bedrijven aanvragen en vorderingen van meer dan €25.000,- behandelen. Een normaal incassobureau kan dit niet.

Kies voor Onyx Advocaten bij jouw incasso in Nijmegen

Bij Onyx Advocaten ben je gegarandeerd van een ‘No Cure, No Pay’ beleid. Dit betekent dat alle kosten van de buitengerechtelijke incassoprocedure op de debiteur verhaald worden, ook als de debiteur niet betaalt, krijg jij geen kosten. Op de website van Onyx Advocaten lees je veel meer informatie over hun ‘No Cure, No Pay’ beleid, de incassoprocedure en alle aanverwante informatie die je nodig hebt. Als je voor 16:00 uur jouw incasso overdraagt, gaan de advocaten direct aan de slag om er voor te zorgen dat het bedrag alsnog betaald wordt. Neem daarom zeker contact op met Onyx Advocaten als juridisch incassobureau!

https://www.onyx-advocaten.nl/