Obs-beukenlaan

Personal coach Lotte Gras: nieuwe inzichten via coaching Delft

Een uitweg uit uw innerlijke strijd met coaching Delft

Heeft u de moed om het denkbeeldige muurtje af te breken waar u steeds tegenaan loopt? Of wilt u graag blijvend afvallen? Dan kunt u voor een persoonlijk coachingstraject terecht bij Lotte Gras. Zij belooft geen snelle oplossingen, maar helpt u om het juiste inzicht te verwerven waarmee u uw gedrag kunt veranderen en patronen kunt doorbreken. Zij bekijkt samen met u waar bepaald gedrag vandaan komt en hoe u ervan af komt. Zij heeft al veel mensen begeleid naar een fitter leven of een leven met meer rust, vrijheid en plezier.

Coach in Delft: online of op locatie

Lotte helpt u om het muurtje te doorbreken dat u tegenhoudt om te zijn wie u wilt zijn. Zij biedt in de eerste plaats een goed luisterend oor tijdens de coaching Delft, die zowel bij haar thuis als online kan plaatsvinden. Door de juiste vragen te stellen en nieuwe invalshoeken te laten zien ontdekt u zelf hoe u het muurtje met de patronen die u beperken kunt afbreken. Na de sessies ben u in staat om stappen zetten naar een leven vanuit vrijheid en plezier. Heeft u overgewicht? Zij geeft ook inzicht in uw gedrag met betrekking tot voeding.

Emoties controleren via coaching Rijswijk

Ook als u geen grip heeft op uw emoties begeleidt Lotte Gras u graag. Niet alleen in Delft, maar ook als u op zoek bent naar een trainer voor coaching Rijswijk. Lotte kan samen met u kijken wat u doet als u bepaalde emoties ervaart. Via haar prettige, rustige begeleiding, die u veel ruimte geeft om uw verhaal te doen, helpt ze u om uw emoties onder controle te krijgen, ander gedrag aan te leren en zo stress te voorkomen.

Wees niet bang om te geloven dat u veel meer in uw mars heeft. Met coaching Delft bij Lotte realiseert u plannen en ideeën waar u echt voor gaat!

https://www.lottegras.com/