Obs-beukenlaan

Snel een huis verkopen

Er zijn diverse redenen waarom je snel een huis zou willen verkopen. Wanneer je een huis hebt geërfd bijvoorbeeld, of als je gaat scheiden. Een huis verkopen kan een traag proces zijn. Daarom kun je bij Woning Investeerders Netwerk een huis juist snel verkopen. Hier wordt de woning verkocht aan een investeerderen kan de koop binnen enkele weken al afgerond worden.

Huis verkopen via Woning Investeerders Netwerk

  • Eerst huis uit erfenis verkopen, dan erfbelasting betalen;
  • Wij begeleiden gedurende het hele traject;
  • Wij bieden maatwerk;
  • Investeerders betalen alle kosten;
  • Contant bod en snelle procedure;
  • Discreet proces, geen bord in de tuin.

Snel een huis verkopen aan investeerder

Als je een huis verkoopt aan een investeerder via Woning Investeerders Netwerk, gebeurd dit discreet, snel en onopgemerkt. Er komt geen te koop bord in de tuin te staan en er is maximaal één kijkdagdeel. Tevens kan de verkoop al binnen enkele weken geregeld zijn.

Bij het erven van een huis en de verkoop ervan komt vaak veel geld kijken. Investeerders nemen alle kosten van de verkoop van het huis op zich. Dit is iets waar jij je dan geen zorgen meer om hoeft te maken. De woning wordt door de investeerders in cash gekocht, zonder voorbehoud financiering. Binnen enkele weken heb jij het contante bedrag al binnen.

Geërfd huis verkopen

Een geërfd huis staat langere tijd leeg als het niet snel verkocht wordt. Dit betekent dat er ook verval van het huis op zal treden, als het onderhoud niet bijgehouden wordt. Het is dus in het belang van het huis om een geërfd huis te verkopen. Het maakt de investeerders niet uit in welke staat een huis is bij de aankoop. Zij kopen huizen in elke staat. Je kunt jouw geërfde huis dus snel via de investeerders van Woning Investeerders Netwerk verkopen.

Neem contact op met Woning Investeerders Netwerk

Neem gelijk contact op met Woning Investeerders Netwerk om snel een woning te verkopen. Zij helpen jou graag verder om het eventueel leegstaande huis zo snel mogelijk kwijt te raken aan de investeerders. Zo heb jij een zorg minder!

https://woninginvesteerdersnetwerk.nl/