OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

VH-Vloeren: tegelvloer egaliseren voor een scherpe prijs

Tegelvloer egaliseren voor een goede ondergrond

VH-Vloeren is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in vloeren, egaliseren en onderhoud. Wilt u het egaliseren van uw tegelvloer uitbesteden? Dan zorgt Van Hoogenhuizen Vloeren uit Amersfoort voor een strakke, egale vloer. Ook voor andere typen vloeren kan dit bedrijf de ondergrond voor u egaliseren. De medewerkers geven u graag vrijblijvend advies in de showroom of komen hiervoor bij u langs.

Tegelvloer egalisatie met Egaline

De klus van het egaliseren van een vloer is niet de meest eenvoudige. Het personeel van VH-Vloeren heeft veel ervaring met tegelvloeren egaliseren en gaat alleen voor het beste resultaat. De eerste stap is het schuren van de vloer en deze ontdoen van vet en stof. Vervolgens is het aanbrengen van een hechtprimer van belang, zodat de Egaline – een zelf-nivellerend cement – beter hecht. Zo bent u zeker van een goede voorbereiding voor een tegelvloer die mooi gelegd kan worden. Een effen, egale vloer bevordert namelijk de levensduur van uw tegelvloer en voorkomt vochtproblemen.

VH-Vloeren: dé specialist in vloer egaliseren

Zoekt u in de regio Amersfoort of in een andere plaats in Nederland een professioneel bedrijf dat uw vloer glad en strak kan maken? Laat dan door het ervaren personeel van VH-Vloeren uw vloer egaliseren. Deze onderneming kan niet alleen een vloer egaliseren voor pvc, maar ook een houten vloer of een betonvloer. VH-Vloeren biedt bovendien vloeren met een hoge kwaliteit, die u in de showroom in Amersfoort met eigen ogen kunt komen bekijken. De medewerkers helpen u graag verder. Maak ook gebruik van een gedegen persoonlijk advies en van de legservice, die u een lastige klus uit handen neemt.

Wie op zoek is naar de perfecte vloer in de regio’s Amersfoort, Utrecht en Apeldoorn, kan van de deskundigheid van VH-Vloeren profiteren. De medewerkers hebben veel vakkennis en korte lijnen met leveranciers. Zoek voor een aantrekkelijke prijs een mooie vloer uit en laat vakkundig uw tegelvloer egaliseren!

https://vhvloeren.nl/