OBS Beukenlaan
Image default
Kinderen

Verras je kind met mooie kinderoorbellen

Zie je het al helemaal voor je dat jouw kleine meisje leuke kinderoorbellen draagt? Ieder meisje houdt ervan om zichzelf een klein dametje te voelen. Zo vinden ze het geweldig om een prinsessenjurk aan te trekken, de lippenstift van hun moeder te gebruiken en rond te lopen in hakjes. Het moment dat ze voor het eerst kinderoorbellen in hun oren mogen, zullen ze niet vergeten. Die zullen ze vol trots laten zien aan andere familieleden of vriendjes en vriendinnetjes op school. Het fijne is dat kinderoorbellen er in verschillende soorten en maten zijn en voor zowel grote als kleine kinderen!

Geef kinderoorbellen cadeau

Hoe leuk is het om kinderoorbellen als cadeautje te geven. Is jouw kind binnenkort jarig? Of heb je nog geen idee wat je moet geven tijdens de feestdagen? Dan kunnen kinderoorbellen natuurlijk niet ontbreken op het lijstje. Doordat de prijzen erg variëren, is het ook een perfect cadeautje voor kleine gelegenheden, als een goed rapport. Wordt er op school een themafeestje georganiseerd? Ook dan zijn kinderoorbellen ideaal. Als jouw kind een echte dierenliefhebber is, dan heb je genoeg keuze. Denk bijvoorbeeld aan de kleurrijke oorbellen met aapjes, unicorns en katjes. Voor elk thema weer een nieuw setje.

Kinderoorbellen van zilver en chirurgisch staal

De kinderoorbellen zijn gemaakt van echt zilver (sterling zilver 925). Dit is enerzijds beter voor de oren van jouw kind, maar anderzijds gaan deze ook veel langer mee. Het fijne is dat het voor minder irritatie zorgt. Daarnaast biedt het assortiment ook chirurgisch stalen oorbellen. Hierin is geen nikkel verwerkt, waardoor kinderen met een nikkel allergie geen irritatie krijgen. Het dragen van oorbellen moet voor jouw kind natuurlijk wel plezierig aanvoelen. Kies vooral setjes in een thema die bij jouw meisje passen. Wanneer het thema er niet tussen zit, kun je dit altijd aangeven. Er wordt namelijk altijd ingespeeld op de wensen en behoeften van de doelgroep.