OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Wasgigant levert b keus witgoed

Wat is witgoed?

We verstaan onder witgoedapparatuur wasmachines, koelkasten, diepvriezers, afwasmachines en droogtrommels. Het zijn dus allemaal apparaten die in een huishouden gebruikt worden. Deze huishoudelijke apparaten worden witgoed genoemd, omdat ze vroeger allemaal wit van kleur waren. Nu zijn witgoedapparaten over het algemeen vrij kostbaar. Natuurlijk zijn er onderling grote prijsverschillen tussen de verschillende merken. De kostbare prijzen zijn te omzeilen door b keuze apparatuur of witgoed met schade aan te schaffen.

Een b keuze koelkast

Wanneer u een koelkast nodig heeft, maar er niet te veel voor wilt betalen, kunt u in principe uit twee mogelijkheden kiezen. U zou kunnen beslissen om een goedkoop merk koelkast aan te schaffen met het risico dat hij snel stuk gaat of veel energie verbruikt. U zou ook een b keuze koelkast kunnen nemen van een goed merk. Een b keuze koelkast is er een met een lichte schade. Bij een b keuze koelkast kunt u een kleine schade ontdekken die tijdens het transport veroorzaakt zou kunnen zijn. Het splinternieuwe apparaat werkt nog perfect.

Garantie op een b keuze koelkast

Wanneer u een b keuze koelkast aanschaft, heeft u een grote korting op de aanschafprijs. U kunt dus een duur en goed merk aanschaffen, maar voor een redelijke prijs. Ondanks dat er bij een b keuze koelkast een kleine transportschade zichtbaar is, heeft u recht op de volledige garantie. Als het nodig mocht zijn, dan zal de technische dienst het apparaat snel komen maken.

Witgoed met schade

Wanneer u witgoed aanschaft met schade dat al een keer is gebruikt, krijgt u ook 12 maanden garantie. Zo’n tweedehands apparaat zal, voordat het wordt verkocht, eerst goed worden nagekeken. Wanneer het witgoed met schade apparaat snel stuk gaat, dan zullen gecertificeerde monteurs u snel helpen. Wanneer u witgoed met schade koopt, wordt het thuisgebracht en geïnstalleerd. Woont u niet ver vanaf de zaak waar u het witgoed met schade koopt, dan wordt het in veel gevallen zelfs gratis afgeleverd.

https://wasgigant.nl/

Gerelateerde artikelen

Europese of Chinese e-liquids?

Geen Gezeur Groep VvE beheer Den Haag

Kijk op de site van ontstoppingsdienst Apeldoorn