OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Een Prefab kantoor voor thuis

Prefab kantoor; wat is het en wat kan ik er mee?

 

Een prefab kantoor, waarschijnlijk zegt u het in eerste instantie helemaal niks. Daarvoor zal ik het even verder voor u uitleggen. Een prefab kantoor of te wel mobiele unit met een lengte van 2,99 meter en een hoogte van 2.59 meter. Dit maakt een prefab kantoor ideaal als opslagruimte of als schuur. Zo kan je de mobiele units van Snelbouwkantoor ook perfect gebruiken als extra kantoorruimte bij uw werkplaats. Mede door het dubbele slot dat gevestigd is op deze mobiele unit is inbraak geen optie en heeft u dus niet telkens al uw gereedschap mee te nemen van de werkplaats. Ideaal voor in de bouw of voor op uw standplaats.

 

Mobiele units te koop.

 

Een mobiele unit kopen kan natuurlijk op meerdere manieren. Je kan een kantoorunit kopen zodat het goedkoper is en jij geld bespaart. Of je kan een mobiele kantoorunit kopen via marktplaats. Op deze manier is ook de prijs van een prefab kantoor weer lager. Maar het risico van deze 2 opties is dat de prefab kantoorunit die u dan aanschaft niet van de beste kwaliteit is. Denk hierbij aan dat de mobiele unit kan gaan roesten of niet meer geïsoleerd is. Bij Snelbouwkantoor is de mobiele unit altijd met een 1 jaar anti-roest garantie. Op deze manier hoeft u niet bang te zijn dat u een prefab kantoor niet veilig buiten kan plaatsen zonder dat het gaat roesten. De mobiele unit van Snelbouwkantoor is een garantie voor de beste kwaliteit! Verder is de mobiele unit van Snelbouwkantoor demontabel en binnen 1 uur  opgezet zonder het gebruik van gereedschap. Een kind kan de was doen!

 

 

Voordelen mobiele units te koop.

 

Er zitten meerdere voordelen aan het kopen van een prefab kantoor bij Snelbouwkantoor. Ik zal ze even voor u op gaan sommen. Het eerste voordeel van een prefab kantoorunits is, is dat deze demontabel is. Doordat Snelbouwkantoor werkt met de beste kwaliteit kantoorunits kan er u verzekerd worden dat deze units ondanks wat voor weer het ook is, nooit zullen roesten.  Het 2e voordeel is dat de mobiele unit makkelijk op te bouwen is. Zonder gereedschap en met 4 man is een prefab kantoorunit binnen 1 uur opgezet. Het voordeel dat daarbij komt kijken is dat de mobiele unit dus makkelijk te verplaatsen is. Het 3e en tevens laatste voordeel is dat de kantoorunit bij Snelbouwkantoor altijd op voorraad zijn. Zo heeft u de volgende dag al uw demontabele kantoorunit in huis of op uw werkplaats.

 

Mobiel units te koop; wat houdt het in?

 

De prefab kantoorunit is eenzelfde soort container als de mobiele unit maar dan in een andere maat. De prefab kantoorunit is namelijk 2 keer de grote van een modulaire unit. Een prefab kantoor is ook wel een TEU. De prefab kantoorunit heeft een afmeting van 6,10 meter lang en 2,59 meter hoog. De gekoppelde unit is dus niet zo geschikt om in de tuin te gebruiken. Wel is het een perfecte unit voor werkplekken. Door de grote ruimte binnen is er veel ruimte. De prefab kantoorunits van Snelbouwkantoor zijn wederom voorzien van een dubbel slot wat ervoor zorgt dat je weer alles op kan slaan op de werkplek en niet bang hoeft te zijn voor diefstal. Ook is deze kantoorunit net als de modulaire units makkelijk op te zetten zonder het gebruik van gereedschap.

 

Ik wil een unit in de tuin welke kan ik het best nemen?

 

Zit je eraan te denken om een unit te plaatsen in je tuin voor extra ruimte of eventueel als kantoor of werkruimte. Maar je weet niet welke je het beste kan nemen? Voor een container in de tuin zal je snel richting de 8ft unit of 10ft unit gaan. De 20ft unit is in de meeste gevallen te groot voor in de tuin met de 6 meter lengte. Tussen de 8ft unit en de 10ft prefab kantoorunit zitten maar kleine verschillen. Zo heeft de 8ft unit een lengte van 2,44 meter en een hoogte van 2.26 meter en de 10ft unit een lengte van 2.99 meter en een hoogte van 2,59 meter. Deze kleine verschillen maken dus uit dat het beter is om voor de 10ft container gaan indien dat mogelijk is bij uw tuin. Ondanks het kleine verschil zal het qua gevoel van ruimte wel voelen als een groot verschil.

 

Neem contact met ons op.

 

Bij interesse kan u direct contact met ons opnemen. Dit kan via info@snelbouwkantoor.nl of u kunt ons telefonisch bereiken via 085-0685590. De 10ft unit of 1 van de andere containers in het echt zien wij heten uw van harte welkom om langs onze showroom te komen op Warmoeziersweg 20 te Bergschenhoek. Weet u zeker dat u een container aan wilt schaffen bestel nu! Benieuwd naar de prijzen, vraag nu uw offerte aan.

https://www.snelbouwkantoor.nl/container-units/