OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Juridconsult verleent u graag betrouwbare en snelle juridische bijstand

Legaliseren Nederlandse documenten

Officiële Nederlandse documenten moeten gelegaliseerd worden voor ze in het buitenland geldig zijn. Verder kan het ook zijn dat u een officieel document moet laten vertalen. Voor al deze zaken kan u op de bijstand van Juridconsult rekenen. Juridconsult Legal Services beschikt over een vakkundig en meertalig team dat zowel legalisatie- als beëdigde vertaaldiensten aanbiedt. Op een snelle en correcte wijze zorgen ze ervoor dat uw officiële documenten in het buitenland rechtsgeldig zijn.

Legaliseren documenten buitenland

Zowel Nederlandse als documenten die in het buitenland uitgegeven zijn, kunnen door Juridconsult gelegaliseerd worden. Gaat het om documenten uit het buitenland, worden die meestal in het land van herkomst gelegaliseerd. Lukt dit echter niet of is het makkelijker dit in Nederland te laten doen, zal Juridconsult dit voor hun rekening nemen. Dankzij een legalisatie door Juridconsult is het meteen duidelijk dat het document van een bevoegde instantie komt en zal u het document bij elke instelling kunnen gebruiken.

Een professionele beëdigde vertaling

U kan niet alleen op een beroep doen op Juridconsult voor legaliseringen, ook voor een beëdigde vertaling kan u bij hen terecht. Gaat u in het buitenland wonen, zal u vaak één of meerdere documenten uit uw geboorteland nodig hebben. Deze documenten moeten dan naar één van de landstalen van het nieuwe land vertaald worden. Juridconsult beschikt over een professioneel team van beëdigde vertalers die documenten in meer dan 60 talen kunnen vertalen.

Volledige juridische bijstand

Voor professionele juridische diensten moet u bij Juridconsult zijn. Naast het vertalen en legaliseren documenten buitenland, bieden ze ook heel wat zakelijke diensten aan. Dit kan gaan van woonplaatsverklaringen tot bedrijfsregistraties. Elk officieel document is bij Juridconsult in goede handen en zal op een snelle en betrouwbare manier verwerkt worden.

https://www.juridconsult.nl/nl/