OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Piekerpoli in 9 steden door Nederland

Overspannenheid, burn-out, slaapproblemen, hooggevoeligheid & HSP, negatief zelfbeeld, faalangst, zelfvertrouwen of zomer- of winterdepressie. Dit zijn een aantal bekende en veel voorkomende psychische klachten bij mensen in de maatschappij en wij in onze piekerpoli kunnen jou daar mee helpen om er vanaf te komen.

 

Dit geldt ook voor lichamelijk klachten zoals hoofdpijn, buikpijn of darmproblemen, eetproblemen, slapeloosheid, spanning in nek en schouders, knarsetanden, onrust, hartkloppingen of benauwdheid, hyperventilatie, oorsuizen, huiduitslag of vermoeidheid.

 

Locaties

 

Onze bedrijf opereert inmiddels al in 9 Nederlandse steden met de beste psychologen;

 

– Alphen aan den Rijn

– Amsterdam

– Amersfoort

– Den Haag

– Den Bosch

– Haarlem

– Houten

– Leiden

– Zoetermeer

 

Hierdoor kunnen wij veel mensen bereiken in diverse grote steden in west en midden Nederland. Vooral onze psychologen in Leiden bereiken hier veel studenten die veel stress en andere klachten ervaren door de hoge schooldruk in combinatie met werkdruk en zelfstandig wonen. Dit aspect zien we vaak terug in onze piekerpoli’s die gevestigd zijn in steden met veel scholen zoals hoge scholen en universiteiten.

 

Randstad en omstreken

 

Vooral mensen in de randstad ervaren vaak veel druk en stress op het werk of school, dit in combinatie met een thuissituatie of persoonlijke problemen maakt het dagelijkse leven er niet makkelijker op. Doordat wij o.a. in Den Haag een piekerpoli hebben gevestigd kunnen wij veel van deze mensen met onze psychotherapeut in Den Haag bereiken en ook begeleiden.

 

Contact opnemen met ons

 

Heb je vragen of wil je graag meer info ontvangen over de piekerpoli en ons team? Neem dan gerust even contact met ons of via de contactgegevens die op onze website te vinden zijn. Zowel via mail of telefoon staan wij jou graag te woord. Je kan natuurlijk ook altijd even langskomen en wat brochures meenemen zodat je die thuis rustig kan doornemen en op je eigen gemak een afspraak maken zodra jij voelt dat je er klaar voor bent.

https://piekerpoli.nl/